2009-03-23

Denna version av Vansbro kommuns hemsida som du just nu tittar på är en betaversion vilket innebär att den fortfarande är under utveckling. Meningen med detta är att du som invånare ska komma med synpunkter på hemsidan. Vi vill bli bättre och det är därför som vi ber om din hjälp.
 

Anledningen till att vi släpper en betaversion är för att du som medborgare ska kunna påtala dem eventuella brister som oftast kan uppstå när en hemsida läggs ut. En hemsida blir egentligen aldrig färdig med tanke på all information som en offentlig verksamhet har och som är meningen att vara till hjälp vare sig du söker efter ett bygglov eller bara vill ha hjälp med en enklare fråga.

Vansbro kommuns hemsida har idag ett flertal redaktörer som finns ute i verksamheterna och meningen med dem är att de ska hålla denna sida levande.

Har du synpunkter? surfa in på http://vansbroettkommanoll.wordpress.com/ Välkommen in!

Senast uppdaterad: 2 april 2009
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail