2016-12-16

Stadsnätets tjänsteutbud i Vansbro kommun fortsätter att växa. Senaste tillskottet är den redan befintliga leverantören Viasat som nu breddar sig genom att erbjuda internet, tv och telefoni som paketlösning.

Stadsnätets utbud är redan stort; 16 leverantörer konkurrerar med sina tjänster i dagsläget. Något som är väldigt efterfrågat är lösningar där internet, tv och telefoni ingår i ett och samma paket – en så kallad triple-play. Där är aktörerna i nätet färre. Nu utökar Viasat, som har funnits som tv-leverantör i nätet sedan länge, sitt utbud med nya paketlösningar.
− Bredbandet är en viktig produkt för våra kunder och en självklar del i Viasats produktportfölj. Vi är glada att äntligen kunna erbjuda triple-play även i Vansbro kommun säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

Ständig utveckling

Viasat blir, tillsammans med Boxer, den andra leverantören att erbjuda triple-play, men med största sannolikhet inte den sista. Stadsnätet arbetar dagligen med att kunna erbjuda nya och attraktiva leverantörer och tjänster.

Här kan du läsa mer om utbudet i stadsnätet.
 

Senast uppdaterad: 16 december 2016
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail