2016-10-31


I samarbete med Vansbro Äventyr erbjuds alla grundskole- och gymnasieelever i Vansbro kommun möjligheten att i vuxens sällskap kostnadsfritt få testa att cykla dressin under höstlovet.

Erbjudandet gäller måndag till fredag under vecka 44 och bokning görs via e-post eller på telefon 070-176 83 83. Meddela vid bokning om du exempelvis har ett rörelsehinder eller andra särskilda behov.

Dressinnycklar och kartor kan, efter bokning och överenskommelse, hämtas kostnadsfritt på ST1, Älvgatan 1 i Vansbro, dagligen mellan klockan 10.00 och 20.00. Dressinen får nyttjas under ett dygn från uthämtande; på det viset kan cykelturen kombineras med en tältövernattning för den som så önskar. Kom ihåg att en vuxen måste följa med per dressin eller grupp! All cykling sker på egen risk.

Vid frågor, kontakta Henrik på Vansbro Äventyr på telefon 070-176 83 83

Senast uppdaterad: 31 oktober 2016
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail