2017-08-16

När det nya läsårets skolbusskort från Dalatrafik skickades ut i början av augusti, skickades även de så kallade vinterbusskorten med av misstag. Det behöver vi nu rätta till.

Beroende på var man bor och hur gammal man är, så har vissa elever bara rätt till skolskjuts under vinterhalvåret. Det är de busskort som endast gäller under vinterhalvåret som felaktigt skickats ut redan nu, och som därför ska samlas in av skolorna igen. Har du fått ett vinterbusskort redan nu ber vi dig därför vänligen att lämna in det till skolan. Vinterbusskorten delas sedan ut igen när det är dags att börja använda dem. När det blir beror på vädret.

Vinterskjutsperioden varar normalt under perioden 1 oktober till 30 mars, men kan, beroende på vädret, förkortas eller förlängas. Det är respektive rektor som bestämmer. Vi informerar om vinterskjutsperioden och läsårets aktuella datum när det närmar sig via skolan, här på www.vansbro.se samt via våra sociala mediekanaler.

Vansbro kommun ber om ursäkt för misstaget och det extra besvär det innebär för vissa av er!

Har du frågor? Kontakta skolskjutshandläggare Elisabeth Svensson, telefon 0281-750 24, e-post elisabeth.svensson@vansbro.se

Senast uppdaterad: 16 augusti 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail