2017-10-24


Bilden är ifrån Idrottens dag som i september arrangerades i Vansbro. Fritidschecken kan dock användas till en rad olika aktiviteter, och inte bara till sport. Foto: Mia Johansson.

Nu börjar det brinna i knutarna för den som ännu inte löst in sin Fritidscheck. En vecka återstår- efter 31 oktober blir årets check värdelös.

Ungefär tio veckor har passerat sedan årets Fritidscheck landade i brevlådorna hos alla barn och unga mellan 0 och 18, skrivna i Vansbro kommun. Det handlar om cirka 1 500 checkar, som kan lösas in hos någon av de 27 föreningar som valt att ingå i årets satsning. Fritidschecken är värd 500 kronor och kan användas som betalning eller delbetalning för medlemsavgift eller deltagaravgift hos valfri deltagande förening. 

För den som ännu inte löst in sin Fritidscheck börjar det dock bli lite bråttom; sista dag för inlösen är nämligen om en vecka; på tisdag den 31 oktober. Därefter blir checken värdelös. Så passa på att utnyttja din check innan det är för sent!

Här finns en lista på deltagande föreningar, samt mer information om Fritidschecken: http://www.vansbro.se/invanare/foreningsregister/foreningschecken

 

Senast uppdaterad: 24 oktober 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail