2017-08-28

Vi får ibland frågor och synpunkter gällande att matsedlarna för äldreomsorg och skola fungerar dåligt via vår externwebb www.vansbro.se/mat-maltider. Webbsidan är föråldrad och fungerar inte alltid optimalt- därför pågår också ett arbete med byta ut den. I väntan på den nya externwebben blir rådet att testa en annan webbläsare än Internet Explorer om du stöter på problem med vissa sidor.

När det gäller matsedlarna för förskola, skola och äldreomsorg tipsar vi också om att ladda ner webbappen Mashie som visar vilken mat som serveras i veckan.

I webbappen kan du enkelt bläddra mellan veckor och dagar genom att dra eller klicka med fingret på skärmen. Webbappen Mashie som Vansbro kommun använder går dessvärre inte att ladda ner i Appstore eller Google Play, utan nås på följande sätt:

1. Öppna webbläsaren på din mobil

2. Skriv in adressen: mpi.mashie.se/app

3. Spara appen som Bokmärke eller Genväg på hemskärmen

4. Sök fram den meny du är intresserad av

5. Tryck på stjärnan för att spara menyn som favorit

Vid frågor, kontakta vår kostchef Maria Lindqvist på telefon 0281-752 15 eller e-post maria.lindqvist@vansbro.se
 

Senast uppdaterad: 28 augusti 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail