2010-09-14

W7 Dalarna Resurscentra är ett projekt som drivs i sju kommuner i norra och västra Dalarna och som handlar om entreprenörskap och likabehandling. Kompetensbanken är en del av detta och ca 300 kvinnor är medlemmar i projektets sju kommuner, med syfte att lyfta fram kvinnors kompetens i regionen och kunna mäkla till olika uppdrag.

Annika Fornell, Ledar Regi Nord, Vansbro har för september 2010 utsetts till månadens profil i kompetensbanken med följande motivering:

Annika har genom ett stort engagemang och driv skapat Vansbro Kulturhus, en ny mötesplats för ung och gammal i kommunen som uppmuntrar till kreativitet och framåtanda. Under en relativt kort tid på orten har Annika redan hunnit bli ett namn som man förknippar med ”eldsjäl” inom utvecklandet av både föreningsliv och företagande i kommunen och då gärna i samverkan.

Tidigare har hon haft olika chefsbefattningar, såsom säljchef, regionchef och teamledare inom Telia, Sydkraft och Eon. Idag arbetar hon utöver arbetet med kulturhuset i sitt företag Ledarregi Nord, som coach och föreläsare inom bl.a. ledarskap, målstyrning och motivation.

 

Senast uppdaterad: 14 september 2010
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail