2011-03-22

Häng med och gör ett lyft för ditt företag!

Dalalyft är ett kompetensutvecklingsprojekt som erbjuder solo -& mikroföretag (upp till 9 anställda) i Dalarna kompetenshöjande utbildning inom bl.a. data/IT, ekonomi, ledarskap, affärsanpassat språk, sälj & marknadsföring samt jämställdhet och tillgänglighet. Även specialanpassade kurser kan ordnas.

Projektet drivs på uppdrag av ESF (Europeiska socialfonden). Kostnaden är därför endast 1000 kronor per företag att delta, oavsett antal anställda och du kan gå utbildningar under hela projektperioden, fram till hösten 2012.

Anmäl er redan idag till något som kan bli ett riktigt "lyft" för ert företag!

Anmälan och mer info hittar du på www.dalalyft.se och www.facebook.com/dalalyft

Aktuellt: Kurs i "sälj och marknadsföring" planeras inom kort i vansbro, så anmäl ditt intresse snarast för detta.

Senast uppdaterad: 22 mars 2011
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail