2017-09-12


Foto: Anna Nyberg.

På tisdagsmorgonen var det åter dags för Frukostmöte för företagare; ett samarbete mellan Näringslivssamverkan Vansbro och Företagarna Vansbro. Den här gången var det Dalarnas Försäkringsbolag som var värd för mötet, som hölls på Värdshuset Flottaren.

Ett 20-tal personer medverkade vid frukostmötet, för att nätverka och för att få veta mer om Dalarnas Försäkringsbolag, en del av Länsförsäkringar.

Marcus Windahl och Åsa Björlin- som arbetar med försäkringar respektive bank inom Dalarnas Försäkringsbolag- presenterade företaget, som i dagsläget har närmare 400 anställda, fördelade på sju kontor i Dalarna. Försäkringsbolaget har stora marknadsandelar i Dalarna, och är helt dominerande inom vissa områden. När det kommer till hushåll är marknadsandelen 67,2 procent, byggindustrin 73,2 proncent, och på lantbrukssidan försäkrar Dalarnas Försäkringsbolag 97 procent av marknaden i Dalarna.


Åsa Björlin och Marcus Windahl. Foto: Anna Nyberg.

Representanterna berättade bland annat om sitt återbäringssystem, och gav matnyttig information om försäkringar för just företagare.

Frukostträffen var den första för hösten. 

Senast uppdaterad: 12 september 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail