2011-01-31

Vansbro kommun deltar i ett jämförande nätverk – Kvalitetsnätverk Bergslagen – som drivs av Sveriges kommuner och landsting (SKL). Just nu pågår en undersökning som syftar till att kartlägga kommunkulturen.

Hur ser vi - som medborgare, som förtroendevalda och som anställda - på kommunen? Vilken anda råder i kommunen? Undersökningen sker samtidigt i åtta kommuner. Resultatet av undersökningen kommer att användas i utvecklingssyfte.

Vill du bidra genom att besvara några frågor?
Enkäten kommer att skickas till ett antal slumpmässigt utvalda kommunmedborgare. Om du inte är en av dessa, men är intresserad av att ge din åsikt kan du följa denna länk och besvara enkäten på webben.

Föredrar du att besvara enkäten i pappersform kan du ringa kommunen på Tel.  0281-750 13, så får du en enkät hemskickad till dig med posten.

Svaren kommer att behandlas anonymt.

Sista svarsdag för enkäten i pappersform är 28 februari och för webbenkäten 6 mars.

Tack för din medverkan!

Senast uppdaterad: 31 januari 2011
Uppdaterad av: kodamera

Redaktörer - Webmail