2011-06-16

Företag som hanterar oförpackade livsmedel måste göra en HACCP plan.

Det är viktigt att en korrekt upprättad HACCP alltid måste utgå från, och vara anpassad för, den faktiska verksamheten på företaget. För att ta fram en faroanalys (inklusive flödesschema) eller HACCP plan krävs goda kunskaper. Det är du som företagare som ansvarar för att välja en lämplig utbildning för ditt företag.

Datum: 20-21 september 2011
Tid: kl: 09:00 – 17:00
Plats: Äppelborummet, Medborgarhuset, Vansbro.
Utbildare: Petter Isacsson, Anticimex.
Pris: 2.800:- (exkl. moms)
Lunch, fika och kurslitteratur ingår.

Anmäl till Lärcentrum Vansbro på tel: 0281 – 752 75 eller larcentrum@vansbro.se

Begränsat antal platser!
 

Senast uppdaterad: 16 juni 2011
Uppdaterad av: kodamera

Redaktörer - Webmail