2013-11-15

I veckan invigdes seniorboendet på Odd Fellowgatan i Vansbro. Huset har 18 lägenheter anpassade för äldre och/eller funktionshindrade.

Projektet har genomförts i ett samarbete mellan Vansbrohem och Statens Bostadsomvandlings AB (SBO AB) och båda dessa fanns förstås representerade genom både styrelse och personal under invigningen, liksom Vansbro kommun, hyresgäster och PRO som hyr lokal i husets källarplan där invigningen hölls. 

- Genom tillkomsten av detta moderna och mycket fräscha boende i centralorten Vansbro kan vi nu erbjuda seniorboenden i våra fyra tätorter, sade Vansbro kommuns kommunalråd Per-Anders Westhed.

På bilden klipps band av Vansbrohems ordförande Torsten Larsson och SBO:s Rolf Åbjörnsson, medan Vansbrohems VD Jörgen Israelsson hjälper till. Invigningen firades med tal och tårta och ett 40-tal personer deltog. 

 

Senast uppdaterad: 15 november 2013
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail