2014-06-24

Här hittar du trafikinformation med anledning av Vansbro Triathlon 28 juni, Vansbro Bianchi 120 den 29 juni och Barnens fredag den 4 juli.

Med anledning av Vansbro Triathlon lördag den 28 juni stängs Järnvägsgatan av för all fordonstrafik mellan klockan 12.00–19.30. Undantag för boende på Järnvägsgatan med bifogat trafiktillstånd, lägg lappen väl synlig i bilrutan. Trafiktillstånd delas ut med post under vecka 26. 

Undvik om möjligt att ta bilen till centrum under dessa tider!

Med anledning av cykelloppet Vansbro Bianchi 120 söndag den 29 juni stängs Järnvägsgatan och Norra Allégatan (från Libra till Kroons torg) av för fordonstrafik mellan klockan 12.00–18.00. Undantag är boende på Järnvägsgatan med bifogat trafiktillstånd, lägg lappen synlig i bilrutan. Trafiktillstånd delas ut med post under vecka 26. 

Undvik om möjligt att ta bilen till centrum under dessa tider!

Övrigt som påverkar trafiken i centrum!
Fredag den 4 juli arrangeras Parvellöpet (kl. 11.00) och Trampbilstävling (kl. 14.00) på Järnvägsgatan. Fullständigt aktivitetsprogram finns: www.vansbrosimningen.se

Senast uppdaterad: 24 juni 2014
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail