2015-12-22

På årets sista kommunfullmäktigesammanträde uppvaktades de som i år jobbat för Vansbro kommun i 25 år med blommor och present.Tre personer som i år blivit nya svenska medborgare och är bosatta i kommunen uppvaktades också med en bok om Vansbro kommun.

 

25-årsjubilarerna: 

Åsa Engman, lärare, Anita Wrange, SYV, Catarina Emilsson, förskollärare, Britt Gyllenvåg, Ulla Granath Samuelsson, ekonomiass, Annika Smedberg, boendestödjare, Siv Eriksson, Gunnel Gustafsson, lärare, Lisette Andersson, Magdalena Granberg, Helena Johansson, Monica Larsson, lokalvårdare, Annelie Netzell, undersköterska, Marit Lennartsson, förskollärare, Barbro Lindberg, lokalvård, Uwe Weigel, förtroendevald, Nall Lars-Göran Andersson, förtroendevald

Ej närvarande: Ann-Christin Mikaelius, Åsa Andersson, Åsa Lindström, Camilla Andersson 

Integrationssamordnare Anders Gyllenvåg hälsade nya svenska medborgare välkomna till Vansbro kommun. 

Senast uppdaterad: 22 december 2015
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail