2017-01-02

Under helgen har någon eller några "roat" sig med att rycka loss den vackra belysningen som pryder Grönalidsbron.

Vandaliseringen leder till att vi högst troligt kommer att få driftavbrott på belysningen när den ska repareras, och alldeles oavsett innebär det hela en onödig kostnad som belastar kommunen. Reparationsarbetet påbörjas tisdagen den 3 januari.

Bron används frekvent, och förstörelsen är till nackdel för många. Att det rör sig mycket människor på och kring bron gör dock att vi har förhoppningar om att någon ska ha sett något. Alla tips och iakttagelser mottas tacksamt! Kontakta i första hand polisen på telefonnummer 114 14 om du har sett något, i andra hand kan du e-posta till mattias.hellman@vansbro.se

Tack för att du hjälper till! Dela gärna inlägget!

Anna Nyberg, kommunikatör

Senast uppdaterad: 3 januari 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail