2017-06-22

Den fjärde lokala servicepunkten, som står på tur att presenteras, är den i Nås. Av olika skäl har Nås Sockenförening, som står bakom servicepunkten, för närvarande svårt att bemanna vid specifika öppettider, och den lokala servicepunkten i Nås har därför öppet efter överenskommelse.

− Vi har på sistone haft svårt att engagera ideella krafter. Alla vi som är engagerade har vanliga jobb, och fullt upp även på fritiden. Vi har därför för närvarande ingen möjlighet att bemanna vid angivna öppettider. Vi hoppas på att kunna finna en lösning på sikt, säger ordförande Tomas Bajer.


Bygdegården i Nås. Foto: Anna Nyberg.

Den lokala servicepunkten i Nås finns inrymd i bygdegården på Borgbygatan 4 i Nås. Liksom vid övriga servicepunkter finns här möjlighet att låna en dator och göra utskrifter, få hjälp att hitta till myndigheter som arbetsförmedlingen, försäkringskassan, skattemyndigheten och naturligtvis även Vansbro kommuns hemsida.

Du kan även få hjälp med bland annat enklare turistinformation, inte minst gällande besöksmål och evenemang i närområdet. Sommartid erbjuds även bokutlåning vid servicepunkten i Nås.

Läs mer om våra fem lokala servicepunkter via länken:
http://www.vansbro.se/invanare/lokala-servicepunkter-0

Och om Nås via följande länk:
nås.se

Anna Nyberg, kommunikatör
 

Senast uppdaterad: 22 juni 2017
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail