2014-08-08

Läget är för närvarande stabilt men fortfarande allvarligt omkring den stora skogsbranden i Västmanland. Vansbros räddningstjänst har personal på plats och ser nu över om det finns möjlighet att hålla bemanningen till och med nästa fredag som är tanken. Idag åker även 20 frivilliga från kommunen till området för att hjälpa till. 

Enligt dagens väderprognos inför helgen ser det ut att kunna bli en ökande vind vilket kan medföra rökspridning över Dalarna igen. Landstingets rekommendationer vid eventell rökspridning kan du läsa här.

Har du frågor kring branden är det officiella informationsnumret 113 13.

krisinformation.se finns också information kring branden. www.trafikverket.seTrafikverkets hemsida uppdateras med eventeulla störningar i trafiken, eventuella avstängda vägar eller inställd tågtrafik. 

Vi vill också än en gång påminna om den stora brandfaran i skog och mark i hela Dalarna!

Senast uppdaterad: 13 augusti 2014
Uppdaterad av:

Redaktörer - Webmail