2018-11-14

Sedan Facebookgruppen för babysim stängdes ned kommer all information som rör babysim att kommuniceras på www.vansbro.se/simhallochgym och på Vansbro Simhall och Gyms officiella Facebooksida, och inte i några egna kanaler.

Ett tips är därför att gå in på hemsidan eller på simhallens Facebooksida innan ni åker till babysimmet på torsdagar, för att se så att dagens kurstillfälle inte är inställt.

Om du och ditt barn får förhinder och inte kan komma på er babysimtid; meddela oss gärna det genom att skicka ett privat meddelande till Vansbro Simhall och Gym via Messenger (på simhallens Facebooksida väljer du "Skicka meddelande", så kommer det till simhallens inkorg. Meddelandet visas inte offentligt), eller ring på telefon 0281-750 49.

Välkommen!
 

Senast uppdaterad: 14 november 2018
Uppdaterad av: Anna Sanneviken

Redaktörer - Webmail