Ingen skadad när bil rammade Bumerangen

På torsdagsmorgonen chockades personal inom Aktivitetscentrum svårt när en personbil plötsligt rammade väggen in till deras fikarum. Ingen person skadades fysiskt av händelsen, och personalen är omhändertagen.

Personbil som kört in igenom en vägg.

Bilen rammade väggen och åkte rakt in i byggnaden. Den stannade till sist en halvmeter ifrån där personal satt och fikade.

Tre personer som jobbar inom Aktivitetscentrums second hand-verksamhet Bumerangen satt och fikade tillsammans på sin arbetsplats innan jobbet skulle börja på torsdagsmorgonen, när en personbil plötsligt körde in genom väggen och stannade en halvmeter från där de satt. I bilen färdades två personer. Ingen människa skadades fysiskt i olyckan, medan skadorna på byggnaden är omfattande. Vad som orsakde olyckan är oklart. Så väl polis som räddningstjänst är på plats.

Alla inblandade är undersökta av ambulanspersonal och tas nu omhand av arbetsgivaren Vansbro kommun. Posomgruppen (Psykiskt och socialt omhändertagande vid olyckor och katastrofer) är inkopplad och kommer att prata med alla berörda under dagen.

Bumerangen håller stängt resten av veckan.

Senast uppdaterad: 26 september 2019