Gå föräldrautbildning i vår

Vi vill ge dig som förälder kunskaper och färdigheter som kan hjälpa till att skapa goda och trygga relationer till medföräldern och till era barn. Därför anordnar vi ABC föräldrastödsträffar. ABC står för Alla barn i centrum och i vår har vi två kurser samtidigt; en i Vansbro och en i Nås.

Bild

Alla föräldrar med barn i åldern tre till tolv år är välkomna att gratis gå på våra ABC föräldrastödsträffar. Våren 2020 erbjuder vi två kurser; en på tisdagskvällar i Vansbro, och en på torsdagskvällar i Nås. Syftet är att stärka relationen mellan dig och dina barn, samt att bidra till en positiv utveckling för barnet.

  • Innehållet i ABC utgår från forskning kring föräldraskap och barns utveckling samt FN:s barnkonvention och omfattar fyra träffar under våren. Dessutom ingår en återtäff vid ett senare tillfälle.
  • Träffarna är gratis och vi bjuder på fika. Behöver du hjälp med barnpassning medan du går på gruppträffarna så försöker vi att hjälpa till med det också.
  • Kursledarna heter Gustav Eriksson, familjebehandlare, Ida Hansson, familjebehandlare, Erina Danielsson, dagbarnvårdare och Doris Olsson, specialpedagog.

Start vecka 6

Vårens föräldrastödsgrupper hålls på följande tider och platser:

  • Tisdagar i Vansbro klockan 17.30-20.00:
    4/2, 18/2, 3/3, 17/3, Vansbro Gymnasium.
  • Torsdagar i Nås klockan 17.30-20.00:
    6/2, 20/2, 5/3, 19/3, Nederborgs skola.
  • Anmäl dig senast den 29 januari

Till mer information om ABC och anmälningsformulär Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 8 januari 2020