Informationsträff för unik lärarutbildning

Funderar du på att plugga till lärare? Skulle du vilja ha möjlighet att studera samtidigt som du jobbar 50 procent på en av våra skolor och får lön? Då borde du fortsätta läsa den här texten.

Färgpennor, block och linjal.

Vi erbjuder tillsammans med Högskolan Dalarna ett unikt koncept, där du erbjuds att studera på lärarutbildningen samtidigt som du arbetar 50 procent som lärare. Du får lön för ditt arbete samt studielön för dina studier.

Utbildningen håller en hög studietakt och kräver mycket ansvar och arbete från dig. Det betyder att du måste var starkt motiverad och beredd att lägga ner både tid och kraft på satsningen. I gengäld får du en unik lärarutbildning, som blivit mycket uppskattad av både studenter och skolor, där du efter studierna kommer ut som fullfjädrad lärare med mycket goda förutsättningar för din framtida lärarkarriär.

Låter det som något för dig? I så fall bör du komma på den informationsträff som anordnas på Högskolan Dalarna den 29 januari. Där får du träffa rektorer, skolchefer, lärare från Högskolan Dalarna och studenter med erfarenhet från programmet.

Föranmälan behövs inte.

Mer om informationsträffen Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 8 januari 2020