Höstens utbildningar på Lärcentrum i Vansbro

Hos oss kan du skaffa dig behörighet till fortsatta studier på högskola och yrkeshögskola eller utbilda dig till ett yrke genom lärlingsutbildning på en arbetsplats.

Just nu erbjuder vi följande inför hösten 2020:

Grundläggande vuxenutbildning - svenska, engelska, matematik, samhällskunskap. För dig som saknar fullständiga grundskolebetyg.

Gymnasial vuxenutbildning - svenska, engelska, matematik och samhällskunskap. För dig som saknar fullständiga gymnasiebetyg.

Lärlingsutbildning till

  • undersköterska
  • eget önskemål

Alla utbildningar startar kontinuerligt, så du kan börja din utbildning när det passar dig. Som vuxenstuderande lärling är minst 70% av utbildningen arbetsplatsförlagd och 30% teoretiska studier. Lärlingsutbildningen är CSN-berättigad.

Yrkesutbildning - Administratör 400 poäng.
I utbildningen ingår Administration 1 och 2, Information och kommunikation 1 och företagsekonomi 1. Utbildningen kan även ske genom lärlingsutbildning.

Företagare
Är ni i behov av kompetensutveckling? Vi kan hjälpa er att skapa utbildnings- och utvecklingsmöjligheter efter era önskemål. Utbildningen kan ske på hemmaplan vilket gör att både resor och tid för er minimeras.

Kontaktpersoner
Studie- och yrkesvägledare Lotta Oskarsson lotta.oskarsson@vansbro.se
Lärlingssamordnare Marita Hultgren marita.hultgren@vduf.se

Skicka ett mail så kontaktar vi er!

Senast uppdaterad: 9 juni 2020