Studenten 2023!

Äntligen är det dags för årets höjdpunkt - Studenten 2023! Men innan vi släpper loss studenterna på byn, finns det några viktiga punkter att ha koll på.

Först och främst, tyvärr måste vi meddela att arrangemangsdelar på studentdagen före utspringet kl. 12.45 kommer vara stängda för allmänheten. Men oroa er inte, det finns fortfarande massor att se och uppleva på själva studentdagen!

Och nu till det viktiga - mösspåtagningen! Detta är en händelse som ni inte vill missa. På fredag den 26:e maj kl. 15.00 kommer studenterna att samlas vid flaggstången på gräsplanen utanför Vansbro Utbildningscenter för att ta på sig sina eftertraktade studentmössor. Om regnet skulle ställa till det för oss kommer mösspåtagningen att ske inomhus och då tyvärr vara stängd för allmänheten.

Nu till själva studentdagen - fredag den 9:e juni. Klockan 12.45 är det dags för utspark!
Detta sker vid huvudentrén på gymnasiet, mot Smedbergsskolan. Studenterna kommer sedan att ta sig till Lokparken i en färgsprakande studenttåg. Och där kommer vi ha en riktigt härlig studentavslutning mellan kl. 13.00-14.00.

Och för att ni ska ha en smidig resa till skolan, kommer all parkering ske på grusplanen mellan skolan och ishallen.

Vi önskar alla studenter ett stort grattis och en fantastisk studentdag!
Och för alla ni som inte är studenter - passa på att titta på när studenterna firar sin examen och tar sig an nya utmaningar i livet.

Senast uppdaterad: 23 maj 2023