Arbete pågår fortfarande för att få ned spillvattenledningen till en djupare nivå.
För att inte skada den enskilde individen eller de reparatörer och dykare som är på plats, avråder vi allmänheten från båtåkning på sträckan mellan bron över Vanån (E16) och Vårdcentralen.

Söderåsens demensboende sprider glädje!

Nyligen genomförde medarbetarna en minnesvärd dag fylld med underhållning som kommer att vara ett kärt minne för alla inblandade.

Foto:Privat

Först och främst fick alla närvara vid en härlig livemusikupplevelse. Rytmen fick fötterna att stampa och ansiktena att lysa upp av glädje.
Men dagen erbjöd mer än bara musik. Det fanns även en rad smakupplevelser att njuta av.
De boende, gästerna vid dagverksamheten och deras anhöriga fick avnjuta läckra rätter och sötsaker som hade tillagats med omsorg och kärlek av de engagerade medarbetarna.

Som om det inte vore nog, blev dagen ännu mer speciell genom besöket av en häst och en hunduppvisning i trädgården. Djurens närvaro skapade en känsla av glädje och lugn hos både de boende och gästerna. De fick chansen att interagera med de fyrbenta vännerna och njuta av deras sällskap. Det är känt att djurterapi kan ha en positiv inverkan på människors välbefinnande och denna dag var inget undantag.

Söderåsens demensboende har visat att de inte bara är ett hem utan också en plats där omsorg, kärlek och glädje frodas. Deras engagerade medarbetare har verkligen förgyllt tillvaron för de boende, gästerna och deras anhöriga.
Evenemanget visade på vikten av att skapa meningsfulla aktiviteter och tillfällen för social interaktion, vilket bidrar till en ökad livskvalitet och välbefinnande för alla inblandade.

Nedan ser vi ett ett bildspel med bilder från dagen!

Senast uppdaterad: 29 maj 2023