Ny chef för sektor Lärande i Vansbro kommun

Vansbro kommun har anställt en ny chef för sektor Lärande. Vår nya sektorchef heter Lotten Kluck. Lotten har sedan den 11 mars arbetat som tillförordnad chef för sektor Lärande, men kliver från och med den 1 juni in som ordinarie sektorchef.

 Profilbild på Lotten Kluck, sektorchef Lärande

Lotten Kluck, sektorchef Lärande

Lotten Kluck, ny chef för sektor Lärande

Lotten Kluck har sedan den 11 mars 2024 arbetat som tillförordnad chef för sektor Lärande, men kliver från och med den 1 juni 2024 in som ordinarie sektorchef. Lotten har lång erfarenhet av skolans frågor och uppdrag och har tidigare arbetat både som rektor, som skolchef och som utvecklingsledare. Lotten bor i Plintsberg i Leksand, men har anknytning till Vansbro kommun genom sitt sommarhus i Vikarheden, Dala-Järna.

Tidigare arbetat i Vansbro kommun

Lotten har tidigare arbetat i Vansbro kommun. Hon arbetade som rektor mellan åren 2004 och 2008 och har även varit tillförordnad sektorchef för sektor Lärande i Vansbro, under perioden september 2020 till maj 2021.

Lottens tankar kring sin nya tjänst som sektorchef

"Det känns som en fantastisk utmaning! Det är ett strategiskt uppdrag med ett långsiktigt tänkande. Jag har verkligen fått ett fint mottagande, här finns en kultur av att man vill hjälpa varandra att göra bra saker. Det är en "tillsammanstjänst" och mitt bidrag blir att vara en del av hela organisationen. Det finns jättemånga bra och goda förbättringsidéer och det sammantaget med mitt uppdrag innebär att jag kan samla ihop och se till så att våra insatser inte krockar med varandra."


Senast uppdaterad: 29 maj 2024