Lediga jobb

Vill du jobba hos oss och vara med och utveckla Vansbro kommun?
Välkommen!

Våra nästan 7 000 invånare ställer krav på sin kommun. Människorna som bor här vill ha toppenbra skolor, en trygg barnomsorg, en värdig och omhändertagande äldrevård, snöfria gator, ett bibliotek att låna böcker på, möjlighet att utbilda sig och mycket annat. De här utmaningarna gör tillsammans Vansbro kommun till den största arbetsgivaren i kommunen; en arbetsgivare som erbjuder viktiga jobb inom många olika yrkesområden.

Våra arbetsplatser ska vara attraktiva, utvecklande och effektiva. Att arbeta inom Vansbro kommun ska innebära jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet. Våra anställda ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats, och som medarbetare ska du kunna vara stolt över att jobba hos och med oss. Vi söker alltid nya medarbetare! Vi tror att du som vill jobba hos oss trivs i en utvecklande miljö och vill och kan bidra till att vi når våra mål. Välkommen till oss på Vansbro kommun!

Till våra medarbetare erbjuder vi följande förmåner:

Vi som arbetar i kommun eller region har Sveriges viktigaste jobb och vi är en arbetsgivare med bra kollektivavtal.

Nu söker vi en Sektorchef för Lärande

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och du hittar annonsen här: Sektorchef Lärande, det vill säga en skolchef till Vansbro kommun - Clockwork (clockworkpeople.se)

Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-04-21. Vi svarar löpande på frågor rörande tjänsten och vi kommer att göra urval och påbörja intervjuer direkt efter sista ansökningsdag.

Om du har några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Erica Sundin på 0733 51 27 60.

 

Senast uppdaterad: 5 april 2024