Lediga jobb

Vill du jobba hos oss och vara med och utveckla Vansbro kommun?
Välkommen!

Våra nästan 7 000 invånare ställer krav på sin kommun. Människorna som bor här vill ha toppenbra skolor, en trygg barnomsorg, en värdig och omhändertagande äldrevård, snöfria gator, ett bibliotek att låna böcker på, möjlighet att utbilda sig och mycket annat. De här utmaningarna gör tillsammans Vansbro kommun till den största arbetsgivaren i kommunen; en arbetsgivare som erbjuder viktiga jobb inom många olika yrkesområden.

Våra arbetsplatser ska vara attraktiva, utvecklande och effektiva. Att arbeta inom Vansbro kommun ska innebära jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet. Våra anställda ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats, och som medarbetare ska du kunna vara stolt över att jobba hos och med oss. Vi söker alltid nya medarbetare! Vi tror att du som vill jobba hos oss trivs i en utvecklande miljö och vill och kan bidra till att vi når våra mål. Välkommen till oss på Vansbro kommun!

Till våra medarbetare erbjuder vi följande förmåner:

Vi som arbetar i kommun eller region har Sveriges viktigaste jobb och vi är en arbetsgivare med bra kollektivavtal.

Sommarbonus för våra vikarier

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi letar för fullt efter sommarvikarier till våra verksamheter. I år kommer vi att erbjuda en sommarbonus till alla vikarier som går på en schemarad för en ordinarie medarbetare som arbetare inom 24/7 verksamhet inom Äldreomsorg och LSS och som ska ha semester. För att få ta del av sommarbonusen krävs det att du som vikarie ska arbeta 8 sammanhängande veckor under sommarperioden, från v.25-v.32.

Vill du veta mer om vad bonusen innebär, kontakta bemanningsenheten@vansbro.se så berättar vi mer.

Senast uppdaterad: 12 maj 2023